Open Menu

Tomas Nollet en Hilde Huyghe architecten

woning_maldegem_fo_01.jpg woning_maldegem_fo_02.jpg woning_maldegem_fo_03.jpg woning_maldegem_fo_04.jpg woning_maldegem_fo_05.jpg woning_maldegem_fo_06.jpg woning_maldegem_fo_07.jpg

De woning is gesitueerd in een oude verkaveling aan de rand van Maldegem. Voor de woning bevindt zich een toegang tot het stadspark. De garage bevindt zich half ondergronds waardoor de bovenliggende zitruimte zicht heeft op de passages langsheen het huis. De keuken en de eetkamer hebben aansluiting op de tuin. De centrale trappenkoker rijgt de verschillende ruimtes aan elkaar en maakt door zijn translucent karakter ook integraal deel uit van de verschillende ruimtes.

woning_maldegem_sc_02.jpg woning_maldegem_sc_03.jpg woning_maldegem_sc_04.jpg woning_maldegem_sc_05.jpg woning_maldegem_sc_06.jpg woning_maldegem_sc_07.jpg woning_maldegem_sc_08.jpg woning_maldegem_sc_01.jpg